Wat dient er aan bod te komen bij een herdenkingsdienst? Wilt u dat de familieleden zoals de kinderen bijvoorbeeld een belangrijke rol spelen? Wilt u samen bidden? Of wilt u dat de favoriete sport, het (voormalige) werk of hobby van de overledene wordt besproken? Was hij of zij een dierenvriend of juist een zeer warm en sociaal persoon die altijd klaar stond voor zijn of haar medemens? Of misschien was diegene het wel allebei.

Het gaat om het volgende. Welke rode draad u ook voor ogen hebt, als ritueel begeleider kan ik u hier optimaal bij ondersteunen. Door met u te praten, kan ik u begeleiden bij de invulling van een zo persoonlijk mogelijke herdenkingsdienst. Een waardig afscheid zoals het betaamt.

Een uitvaart is de viering van iemands leven in één dag en om die reden streven we ernaar om deze dag perfect te laten verlopen. Indien het u prettig lijkt, kan ik van grote betekenis voor u zijn om de sfeer op deze belangrijke dag zo persoonlijk als mogelijk te maken. Zo kunt u achteraf terugblikken op een uniek afscheid en een warme herinnering aan de overledene.