Wanneer we iemand verliezen, gaan we door een emotionele periode. De impact kan zeer overweldigend zijn. Het inschakelen van een ritueelbegeleider kan van grote betekenis zijn voor de nabestaanden. Het beroep van ritueelbegeleider bestaat al jarenlang, maar helaas is nog niet iedereen er bekend mee.

De ritueelbegeleider treft de nabestaanden aan op een kwetsbaar moment en is zich daarvan bewust. Wij kunnen u helpen bij de inhoudelijke invulling van de uitvaart. De dag waarop u alles op een respectvolle manier wilt laten verlopen, want dit is het moment waarop er écht afscheid wordt genomen van degene die ons is ontvallen.

Door met de families en vrienden van de overledene te praten, kan een ritueelbegeleider samen met u een unieke en gedenkwaardige afscheidsdienst creëren. Bovendien krijgt de persoonlijke uitvaart zoals nabestaanden hem het liefst willen ervaren, meer samenhang en structuur wanneer zij hierbij door een professional worden geholpen.

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik zoal voor u zou kunnen betekenen.