Bij overlijden van een dierbare komt in korte tijd veel op u en andere nabestaanden af. Er moet veel geregeld worden. Een uitvaartondernemer zal uw steun en toeverlaat zijn voor de organisatorische kant. Jenne de Haan is uw uitvaartbegeleider, hij helpt u bij de inhoudelijke invulling van het afscheid of de ceremonie. Jenne de Haan heeft zich toegelegd op het voorgaan in afscheidsvieringen in de vorm van rouwbegeleiding, uitvaartbegeleiding en herdenkingbegeleiding.

Als uw uitvaartbegeleider begeleidt Jenne de Haan rituelen en ondersteunt u bij rouwverwerking in de regio Den Haag – Zoetermeer – Rotterdam – Hoek van Holland. Hij is ingewijd op de volgende terreinen:

  • Ritueel begeleiden en voorgaan bij uitvaarten en herdenkingen
  • Ondersteuning bij rouwverwerking
  • Pastoraat bij ouderen met name in zorginstellingen
  • Voorganger in weeksluitingen en bij erediensten
  • Kerkelijk werker

Wilt u meer weten over de ondersteuning, die wij kunnen bieden als uw uitvaartbegeleider? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te voeren of door te bellen naar 015 – 25 77 645.

Jenne de Haan is uw uitvaartbegeleider

Jenne de Haan is behalve thuis op het gebied van de protestantse traditie ook thuis in de traditie van de broedergemeenten. Daarnaast kan hij ook in een uitvaart voorgaan in de katholieke traditie. Jenne de Haan is ook beschikbaar voor uitvaarten buiten welke geloofstraditie ook.

Bovendien kan Jenne de Haan passende vieringen verzorgen ter herdenking van overledenen en helpen met het opstellen van een levensboek in de regio Den Haag- Zoetermeer – Rotterdam – Hoek van Holland.

Wilt u meer weten over wat Jenne de Haan voor u kan betekenen als uitvaartbegeleider? Jenne de Haan is 24 uur per dag voor u bereikbaar en beschikbaar op telefoon nummer 06 -217 01 198.