Funeral-FlowersIk ben 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar op mijn mobiele telefoon nummer: 0031-(0)6-21701198. Eventueel kunt u een bericht inspreken, zodat ik met u en de familie contact kan opnemen voor de verdere invulling van de plechtigheid. Van belang is ook te weten waar de dienst wordt gehouden, in een aula of in een kerk, hoe laat en waar de begrafenis of crematie is.


Rouwverwerking

Na de begrafenis of crematie van een geliefde of bekende volgt een periode van verwerking. Er is een lege plaats, in het gezin, bij bekenden, vrienden, collega’s, enz. En die plaats blijft leeg. Degene die ontbreekt komt niet meer terug. Er zijn misschien herinneringen aan vroeger. Die komen op bepaalde momenten versterkt naar voren, bijvoorbeeld de verjaardag, de dag van overlijden of tijdens feestdagen. Ook hierin kan ik u van dienst zijn.


Een reactie van een familie

“Beste Jenne,

Wij willen jou enorm bedanken voor al jouw steun tijdens de voorbereiding en uitvaart van onze vader en daar heb jij ook een groot aandeel in gehad. Wij bedanken jou voor je beluisterend oor, het treffen van de juiste toon, je adviezen en het vertalen van ons gevoel in gesproken woord.”